Efikasno obavljamo transport robe na međunarodnom nivou. Najveći broj naših klijenata su bili proizvođači različitih proizvoda koji su potraživali transport do vodećih gradova na svetskom nivou. U okviru organizacije samog transporta postoje nekoliko načina da se zahtevi klijenata ispune. U tom smislu, moguće je angažovati više operatera različitih vidova saobraćaja, poput drumskog i železničkog, ili avio i drumskog, železničkog i vodnog i slično.

Pored toga jedan od najčešćih zahteva je transport robe jednim vidom saobraćaja odnosno direktni saobraćaj. Prema statistikama naše kompanije, do sada smo najveći broj transporta robe organizovali drumskim saobraćajnicama. U te svrhe posedujemo moderno opremljen vozni park, gde se nalaze kamioni različite kubikaže za sve potrebe klijenata.

Takođe, sva vozila su opremljena uređajima za konstantno praćenje kretanja robe. Višegodišnje iskustvo u transportu je doprinelo da vrlo dobro poznajemo međunarodnu transportnu mrežu što u velikoj meri doprinosi kvalitetu naše usluge. Poznajemo dobro najbrže i najekonomičnije rute prevoza koje pri organizaciji transporta i utvrđivanju plana puta sugerišemo našim klijentima.

Kada govorimo o direktnom vidu transporta robe, veliki broj zahteva je obavljen samo avio saobraćajem. Naša bliska saradnja sa robnim avio operaterima, je doprinela efikasnom ostvarenju usluge i zadovoljstvu klijenata. Upoznati smo sa svim neophodnim procedurama i dozvolama za međunarodni transport o čemu blagovremeno informišemo naše klijente. Direktan vid transporta avio saobraćajem je jedan svakako najbrži vid prevoza i zbog toga se veliki broj naših klijenata odlučio baš za ovaj vid transporta.

Uprkos činjenici o ne tako dobrom statusu železničke infrastrukture, sa ponosom možemo da kažemo da smo veliki broj transporta robe izvršili upravo uz pomoć železničkih operatera. Uz modernizaciju pruge Beograd-Budimpešta i južnih deonica, uspešno smo transportovali robu do krajnjih adresa. Najčešće smo robu prevozili do luke Bar, koja je zatim transportovana do evropskih zemalja. Železnički vid transporta robe spada u red najjeftinijih i zato ga vrlo često sugerišemo našim klijentima.

Kada govorimo o direktnom transportu uz pomoć operatera za vodni saobraćaj, ne tako mali broj zahteva klijenata imali smo za prevoz do luka na Dunavu i evropski poznatih luka. Saradnja sa lučkim operaterima je doprinela da i ovaj vid usluge efikasno ponudimo našim klijentima.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata su mnoga pravna i fizička lica iz Srbije i inostranstva. Trudili smo se da klijentima ponudimo efikasnu, brzu i ekonomičnu uslugu transporta robe.

Zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji. Stručni tim naše kompanije General Logistic vam je dostupan u bilo koje doba dana i možete nas kontaktirati na office@transport-robe.com.