Transport poljoprivrednih mašina svih dimenzija i gabarita

Kargo partner General Logistic se bavi transportom robe u zemlji i inostranstvu. Tokom rada sa klijentima trudili smo se da efikasno ispunimo sve njihove zahteve i da ujedno uočimo sve njihove potrebe. Uvidevši da je sve veća potreba klijenata za transportom poljoprivrednih mašina, odlučili smo da i ovu uslugu ponudimo na tržištu.

Za ovaj vid transporta potrebna je stručnost, kao i adekvatna oprema za utovar i obezbeđenje mašina tokom transporta tako da organizujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju za utovar odnosno istovar ovih mašina.

Najveći broj zahteva klijenata za transportom poljoprivrednih mašina ispunili smo unutar granica Srbije. Međutim, ne tako mali broj mašina ove vrste je prevezen u inostranstvo. Za nas nije bila prepreka destinacija do koje smo prevezli poljoprivredne mašine. U međunarodnom transportu poljoprivrednih mašina su nam pomogli i partneri u oblasti logistike iz inostranstva.

Za svu robu koju prevozimo nudimo dodatno osiguranje.

Do sada smo prevezli različite vrste poljoprivrednih mašina i opreme sa različitom namenom poput kombajna, traktora, silosa, vagona, sejalice i drugo. Prepreka nam nije bila veličina mašine koju je trebalo prevesti. Iz inostranstva smo najčešće transportovali nove traktore za poljoprivrednike u Srbiji.

Na našoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se mnoga pravna lica lica iz Srbije koja se bave proizvodnjom u oblasti poljoprivrede. Takođe, mnogim fizičkim licima smo ponudili uslugu transporta poljoprivrednih mašina i izvršili je na efikasan način.

Naš tim ljudi učestvuje u kompletnoj organizaciji transporta poljoprivrednih mašina. Utvrđuje se zajedno sa klijentima plan puta što podrazumeva odabir najekonomičnije i najbrže rute transporta. Vršimo utovar, adekvatno obezbeđenje mašine i istovar na krajnjoj adresi.

Za sve vaše zahteve i upite dostupni smo tokom cele godine. Možete nas kontaktirati na email office@transport-robe.com.