Transport robe hladnjačama - Frigo Kamionima pod temperaturnim režimom

Transport robe hladnjačamaKargo partner General Logistic poseduje pozamašno iskustvo vezano za transport robe hladnjačama. Trudili smo se da uvek uspešno izvršimo sve zahteve naših klijenata.

Takođe, pratili smo sve zahteve i u skladu sa tim unapredili našu uslugu transporta robe različite vrste. Unapredili smo i naš vozni park. Svojim klijentima nudimo i transport robe hladnjačama, kako u okviru Srbije tako i u medjunarodnom transportu robe.

TRANSPORT ROBE HLADNJAČAMA – FRIGO KAMIONI

Do sada smo prevezli različite vrste roba našim hladnjačama. U te svrhe koristimo moderne takozvane “frigo kamione” različite nosivosti (od 1t do 22t). Ostvarili smo i blisku saradnju sa mnogim partnerima koji poseduju hladnjače različite nosivosti. To nam je pomoglo da na efikasan način prevezemo robu i steknemo poverenje velikog broja klijenata.

Najveći broj transporta smo ostvarili u pogledu prehrambenih proizvoda, izvoza svežeg i sušenog voća i povrća u Srbiji i inostranstvu.

Važan segment naše usluge su i ljudski resursi. U tom smislu posedujemo stručan i profesionalan tim ljudi koji su angažovani u organizaciju transporta robe hladnjačama. Pored utovara oni pomažu klijentima i u pogledu pakovanja robe i istovara. Vrsta i način pakovanja obavlja se za svaku robu pojedinačno i usklađena je sa količinom robe, neophodnom temperaturom čuvanja, trajanjem transporta, kao i sa očekivanim spoljnim temperaturama i mestima do kojih se roba transportuje.

Za utovar odnosno istovar robe posedujemo svu neophodnu opremu i mehanizaciju.

HLADNJAČE I RASPON TEMPERATURNOG REŽIMA

Hladnjačama se prevoze između ostalog sledeći proizvodi: roba koja je smržnuta na -80ºC, smrznuta roba na -20ºC, rashlađena roba (+2 do +10ºC) i mnoge druge.

Vozila koja se koriste u ovom vidu prevoza poseduju sve neophodne uređaje za merenje temperature i konstantu kontrolu podataka o transportu i statusu robe. To ujedno omogućava da se registruju detaljni podaci o temperaturi od trenutka preuzimanja pošiljke do isporuke na krajnjoj adresi. Izveštaj sa svim navedenim podacima dostavljamo našim klijentima. GPS uređaji u našim vozilima, omogućavaju konstantno praćenje kretanja robe do krajnje adrese odnosno primaoca.

Sa sigurnošću možemo reći da garantujemo visoku bezbednost u pogledu transporta robe hladnjačama. Takođe, garantujemo i kvalitet robe koja se transportuje na ovaj način, kako unutar Srbije tako i na medjunarodnom nivou. Za svu robu klijenata nudimo osiguranje robe.

Sve vaše zahteve i upite nam možete proslediti u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Naš stručni tim i usluge transporta su vam na usluzi tokom cele godine.