Železnički transport robe

Uprkos činjenici da veći deo železničke infrastrukture Srbije nije modernizovan, kompanija General Logistic od svog postojanja uspešno organizuje transport robe železnicom. Nakon modernizacije pruge Beograd-Budimpešta i južnih deonica u Srbiji, uspeli smo da uspešno prevezemo robu železnicom do Evrope.

Najčešće, zbog što efikasnijeg transporta robe, organizuje se multimodalni vid saobraćaja uz angažovanje drumskih i železničkih operatera.

Transport robe železnicom je jedan od najekonomičnijih vida transport robe i zato često svojim klijentima sugerišemo angažovanje železničkih operatera. Određena vrsta robe nekada isključivo zahteva najam robnih vagona.

Različite vrste robe smo do sada efikasno prevezli uz anagažovanje železnički operatera direktno ili uz kombinaciju sa drumskim operaterima. Roba je na taj način transportovana do svih gradova u regionu ali i na evropskom i medjunarodnom nivou. Najveću količinu robe različite vrste smo transportovali do luke Bar železnicom, pri čemu je kretanje robe nastavljeno do mnogih evropskih zemalja.

Transport robe zeleznicom

Bliska saradnja sa železničkim operaterima je unapredila kvalitet naše usluge u pogledu transporta robe. Za nas nije bila prepreka vrsta robe koja se transportuje. Do sada smo prevozili prehrambene proizvode, specijalne terete, rasuti teret, metalne proizvode, opasne materije, gradjevinske materijale i drugo.

Dobro smo informisani najkraćim i najekonomičnijim deonicama, koje predlažemo našim klijentima. Deo naše usluge je i pakovanje robe u adekvatne ambalaže. Takođe, nudimo vam i demontiranje nameštaja pre samog transporta, kao i kasnije montiranje na krajnoj adresi. Naš tim profesionalnih ljudi je spreman da vam pomogne u pogledu pakovanja ali i u pogledu demontiranja/montiranja i samog naravno utovara. Nudimo vam svu neophodnu opremu i mehanizaciju za utovar odnosno istovar robe koja se prevozi do železničkih terminala.

Za medjunarodni transport robe su potrebne i određene dozvole, koje blagovremeno nabavljamo za naše klijente. Za svu robu klijenata nudimo osiguranje robe u slučaju potencijalne štete nastale transportovanjem.

U sklopu naše usluge je i skladištenje robe. Za te potrebe nudimo vam posebne magacine koji su adekvatno opremljeni za skladištenje različite vrste robe i imaju nadzor 24h.

Na našoj listi zadovoljnih korisnika se nalaze i mnoga fizička lica čiju smo robu bezbedno i u najkraćem mogućem roku transportovali do železničkih terminala, utovarili u vagone a zatim nakon prevoza železnicom do određenog grada, transportovali do krajnje adrese.

Zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji. Kompanija General Logistic vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana.