Kompanija General Logistic poseduje višegodišnje iskustvo u pogledu transporta robe na evropskom i svetskom nivou. Sa ponosom možemo da kažemo da uspešno ispunjavama sve zahteve naših klijenata. Naši prioriteti su pored zadovoljstva klijenata uslugom i bezbedan, efikasan i brz transport robe do krajnje adrese.

Za nas nije bila prepreka vrsta robe koja se prevozi. Između ostalog, efikasno smo transportovali proizvode od metala, prehrambene proizvode, nameštaj, sefove banaka, arhive i drugo. Do sada su nam ukazali poverenje mnogi privrednici, kao i fizička lica čiju smo robu prevezli do mnogih međunarodnih destinacija.

Poseban tretman u pogledu transporta zahteva prevoz specijalnih tereta. Tu između ostalog podrazumevamo: klavire različite vrste, sefove, kase, bankomate, rashladne uređaje, akvarijume različitog oblika, tehničku opremu, umetničke vrednosti, antikviteti i još mnogo toga. Transport robe ove vrste zahteva poseban vid pre svega pakovanja, utovara/istovara i transporta u posebno opremljenim vozilima.

Na listi naših prioriteta je svakako bezbednost robe koja se prevozi a posebno u pogledu transporta specijalnih tereta. Ponosni smo što smo i u ovom segmentu transporta u potpunosti ispunili sve zahteve naših klijenata.

Transport specijalnih tereta zahteva posebno iskustvo i opremu. Dimenzije i posebne karakteristike samog tereta zahtevaju posebnu opreznost. Kompanija General Logistics poseduje dugogodišnje iskustvo u transportu specijalnih tereta i poseduje najsavremeniju opremu koja nam omogućava jednostavnu organizaciju transporta ovakve robe.

Ako govorimo o samom transportu specijalnih tereta, kompanija General Logistic pre svega sa svojim klijentima dogovara najekonomičniju i najbržu rutu kretanja do krajnje adrese. Takođe, utvrđuje se jasan plan realizacije transporta, adekvatno pakovanje u odgovarajuće ambalaže, utovar, angažovanje adekvatne mehanizacije i opreme za utovar/istovar robe i drugo. Takođe, poseban deo naše usluge je i skladištenje specijalnih tereta u našim skladištima sa nadzorom 24h. To vam omogućava klijentima da u svakom momentu prate status robe.

Kada je reč o opremi za rukovanje specijalnim teretima poput hidrauličnih dizalica i liftova, viljuškara, kranova, kuka i dizalica za manipulaciju, zahvatnih uređaja, različitih robota i mašina, kao i opremi za različite nepristupačne terene, možemo sa ponosom reći da posedujemo sve navedene. Takođe, važan segment su i ljudski resursi. U tom smislu možemo reći da imamo tim profesionalnih ljudi koji poseduju već dugogodišnje iskustvo u pogledu manipulisanja ovom vrstom tereta. Naš tim će efikasno i u najkraćem mogućem roku izvršiti sve neophodne aktivnosti za pripremu, utovar i istovar specijalnog tereta i transportovati na željenu adresu.

Zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji. Kompanija General Logistic vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana.