Trudimo se da ispunimo sve zahteve klijenata u pogledu transporta robe. Na našoj listi nalaze se mnogi srpski privrednici ali i pravna lica iz inostranstva. Takođe, veliki broj zahteva smo ispunili fizičkim licima iz Srbije i inostranstva.

Naša usluga transporta robe podrazumeva prvenstveno organizaciju i plan puta. Tada našim klijentima u skladu sa količinom robe, vrstom i krajnjom adresom do koje je potrebno transportovati robu, sugerišemo koji je vid saobraćaja najedekvatniji, kao i najbržu i najekonomičniju rutu. Veliki broj zahteva smo ispunili angažovanjem jednog vida saobraćaja poput drumskog ili železničkog, avio i vodnog. Takođe, veoma često smo oragnizovali multimodalni vid prevoza robe uz angažovanje više operatera (železničko-drumski, avio-drumski, drumski-vodni i slično).

Ukoliko roba klijenata nije većeg obima odnosno ukoliko je reč o robi manje količine, tada klijentima sugerišemo takozvani zbirni transport. U tom slučaju klijenti ne vrše najam celokupnog voznog sredstva, odnosno vagona, kontejnera i slično. Cena najma se izračunava u skladu sa količinom robe koja se prevozi.

Bezbednost robe klijenata je imperative za nas. Zbog toga, uz ostvarenje zbirnog prevoza trudimo se da se roba klijenata dobro upakuje i prevozi isključivo sa srodnim robama do krajnje adrese.

Našim klijentima nudimo adekvatnu organizaciju puta, utvrđivanje najbrže i najekonomičnije trase transporta, pakovanje robe, demontaže/monateže, utovar i istovar robe. Kako bi se unapredila sigurnost robe koju prevozimo, posedujemo sve adekvatne ambalaže za transport robe. Takođe, nudimo i osiguranje robe za međunarodni transport. U slučaju eventualne štete snosimo svu odgovornost.

Vaše zahteve i pitanja možete nam slati u bilo koje doba dana na email office@transport-robe.com. Kompanija General Logistics vam stoji na raspolaganju tokom cele godine.