Transport robe do Mejna

Na listi destinacija sa teritorije Amerike do kojih smo na veoma efikasan način transportovali robu, nalazi se i savezna država Mejn. Reč je o saveznoj državi SAD na severoistoku ove zemlje.

Za transport robe do savezne države Mejn, uputila su nam zahteve uglavnom fizčka lica. Za njihove potrebe uspešno je transportovan nameštaj, lične stvari, tekstilna roba, posmrtni ostaci i različite mašine.

Zbog efikasnog i brzog transporta robe, do savezne države Mejn organizovali smo multimodalni vid prevoza robe. Prvenstveno, drumskim transportom robe smo dopremili robu do avio terminala na aerodromu, ili pak do luke gde se kasnije roba vodenim putem transportovala do krajnje destinacije. U zavisnosti od tipa robe koja se transportuje, njenih gabarita i težine, se odlučujemo za avio transport robe ili kontejnerski transport robe.

Imajući u vidu naše iskutvo, naš stručni tim zaslužan je za odabir najbrže i najekonomičniju rute transporta, kao i za kvalitetnu organizaciju puta, pakovanje robe u adekvatnu ambalažu, utovar kao i demontažu ukoliko je neophodno.

Zbog efikasnog transporta robe ostvarili smo saradnju sa mnogim agentima na međunarodnom nivou. Posebno smo ponosni na saradnju sa lučkim operaterima poznatih svetskih luka koji nam dosta olakšavaju transport robe preko mora i okeana.

Za nas je posebno važno informisanje o svim međunarodnim dozvolama koje su neophodne za transport robe do Amerike, pa samim tim i do Mejna. Takođe, upoznati smo sa celokupnom carinskom procedurom i carinskim troškovima za izvoz odnosno uvoz na relaciji Srbija-Amerika. Za svu robu koju transportujemo nudimo osiguranje robe kod ovlašćenih osiguravajućih kuća kao dodatni vid bezbednosti od štete u transportu.

Za sve vaše zahteve i upite za transport robe do savezne države Mejn, naš stručni tim vam stoji na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Budite i vi deo naše liste zadovoljnih klijenata.