Transport robe do Merilenda

Udaljenost saveznih država SAD za nas nije bila prereka. Nakon zahteva klijenata za transportom robe do svih država u okviru SAD, trudili smo se da budemo što efikasniji i ponudimo kvalitetnu i povoljnu uslugu transporta. Na našoj listi zemalja do kojih smo transportovali robu na teritoriji Amerike je i država Merilend. U najvećoj meri, roba je za potrebe uglavnom fizičkih lica transportovana do Baltimora i Silver Springa.

Sledeću vrstu robe smo u najvećoj meri transportovali do Merilenda:kućne ljubimce, vozna sredstva, umetničke vrednosti, posmrtne ostatke i lične stvari klijenata.

Kako bi se transport robe obavio što kvalitetnije, ostvarili smo saradnju sa operaterima iz različitih vidova saobraćaja na međunarodnom nivou. To je doprinelo da naša usluga bude konkurentna i prepoznatljiva.

Kada je reč o organizaciji transporta robe do Merilenda, najčešće smo organizovali multimodalni vid saobraćaja, pri čemu su uključeni drumski, avio i pomorski vid saobraćaj. Saradnja sa lučkim operaterima svetski poznatih luka je u velikoj meri pojednostavila transport robe i samu procedure dopremanja i utovara.

Deo naše usluge je i pakovanje robe u adekvatne ambalaže, utovar robe, kao i demontaža, po potrebi. Našim klijentima nudimo i uslugu skladištenja robe na ugovoreno vreme.

Vrlo dobro smo informisani o svim potrebnim dozvolama za transport robe do saveznih država SAD, o čemu redovno informišemo naše klijente.

Sve vaše zahteve i upite nam možete uputiti u bilo koje doba dana. Vaš kargo partner General Logistics vam je na usluzi svih sedam dana u nedelji.