Avio transport robe za ceo svet

Avio transport robe važi za najbrži i najbezbedniji vid transporta. Iz tih razloga, mnogi naši klijenti su se odlučili baš za ovaj vid transporta robe, posebno ako je reč o dalekim destinacijama.

Često koristimo u kombinaciji sa drumskim transportom robe do i od aerodroma do krajnje adrese. Avio transport robe je pogodan za pošiljke koje zahtevaju brzu isporuku, uključujući i kvarljivu robu, kućne ljubimce itd…

Avionom se može transportovati robe bilo koje gabarita. Za odredjeni tip pošiljki, koriste se komercijalni letovi, dok se za veće gabarite robe koriste specijalni teretni avioni koji mogu da ponesu i preko 20 tona robe.

Avio transport robe

Avio transport robe nekada može biti jeftiniji od ostalih vidova transporta. U zavisnosti od količine robe, težine i kubikaže, možemo obezbediti bolju cenu.

Do sada smo transportovali robu različite vrste poput prehrambenih proizvoda, specijalnih tereta, opasnih materija, kućnih ljubimaca…

Veoma dobro smo upoznati sa svim carinskim troškovima za avio transport robe, troškova transporta za avio operatere i o tome blagovremeno informišemo naše klijente.

Za svu robu klijenata nudimo osiguranje robe u slučaju potencijalne štete nastale transportovanjem.

Zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji. Kompanija General Logistic vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana. Možete nas kontaktirati na email office@transport-robe.com.