Transport robe vodnim saobraćajem

Određen broj zahteva za transportom robe smo ispunili uz angažovanje operatera za vodni saobraćaj. U ovim situacijama najčešće je transport robe ostvaren kao vid multimodalnog prevoza, što podrazumeva da smo pored vodnih operatera koristili i druge vidove saobraćaja. U tom smislu, najčešće smo kombinovali vodni sa drumskim i železničkim saobraćajem.

Ponosni smo na višegodišnju uspešnu saradnju sa lučkim operaterima evropskih i svetskih luka, poput luka na Dunavu, luke Bar, luka u Roterdamu, Singapuru, španska luka Alhesiras, Antverpen i mnoge druge. Ovakva saradnja je samo ojačala i učinila kvalitetnijom uslugu transporta robe koju vam naša kompanija General Logistic nudi.

Na našoj listi klijenata nalazi se veliki broj onih čiju smo robu na efikasan način transportovali vodnim saobraćajem. Veoma često grad do kog je roba prevežena brodovima u kontejnerima nije krajnja adresa, stoga naš je bio zadatak da robu prevezemo do krajnje adrese. Često su u tim situacijama organizovan takozvani multimodalni vid transporta pri čemu je najčešće bio uključen i drumski vid transporta a ponekad i železnički. Na ovaj način veoma uspešno i na bezbedan način smo transportovali robu na evropskom nivou i uopšte na međunarodnom.

Naše višegodišnje iskustvo u pogledu transporta robe na međunarodnom nivou je doprinelo da veoma dobro budemo upućeni u međunarodnu transportnu mrežu. Zato smo spremni da našim klijentima predložimo najekonomičniju i najbržu rutu za transport robe. Veoma često sugerišemo angažovanje vodnih operatera.

Za nas nije bila prepreka vrsta robe koja se transportuje. Do sada smo prevozili robu različite vrste poput prehrambenih proizvoda, nameštaja, specijalnih tereta, rasutih tereta, metalnih proizvoda, opasnih materija, pokućstva, umetnina, sefova banaka i drugo. Ukoliko roba klijenta nije većeg obima, tada predlažemo zajedički vid prevoza sa drugim srodnim robama, pri čemu tada nije neophodan najam celokupnog kontejnera. Cena najma se u tom slučaju izračunava u skladu sa količinom robe.

Deo naše usluge je i pakovanje robe u adekvatne ambalaže. Takođe, nudimo vam i demontiranje nameštaja pre samog transporta, kao i kasnije montiranje na krajnoj adresi. Naš tim profesionalnih ljudi je spreman da vam pomogne u pogledu pakovanja ali i u pogledu demontiranja/montiranja i samog naravno utovara. Nudimo vam svu neophodnu opremu i mehanizaciju za utovar odnosno istovar robe do lučkih terminala, koja se prevozi na međunarodnom nivou.

Veoma dobro smo upoznati sa svim carinskim troškovima za transport robe na međunarodnom nivou, troškova transporta lučkih operatera i o tome blagovremeno informišemo naše klijente. Za svu robu klijenata nudimo osiguranje u slučaju potrencijalne štete nastale transportovanjem.

Ukoliko je potrebno skladištiti robu na određeno vreme, za te potrebe, klijentima nudimo naše magacine koji su adekvatno opremljeni za skladištenje različite vrste robe i imaju nadzor 24h. To vam omogućava da u svakom momentu partite status vaše robe.

Na našoj listi zadovoljnih korisnika se nalaze i mnoga fizička lica čiju smo robu bezbedno i u najkraćem mogućem roku transportovali vodnim saobraćajem.

Zahteve i upite nam možete uputiti svih sedam dana u nedelji. Vaš Kargo Partner General Logistic vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana.